Bedrijfsuitjes Kijkduin

Bedrijfsuitje

met je collega's

Bedrijfsuitje in Den Haag?

Iets te vieren? Een mijlpaal bereikt op het werk, dat afscheid van die gouden collega of een jaarlijkse team building meeting? Niets is ons te gek. Wij weten hoe je een bedrijfsuitje omtovert in een onvergetelijke dag of feestavond. Op het zonnigste en gezelligste stukje strand van Kijkduin hebben wij ruimte genoeg om u en uw collega’s te ontvangen. Of dat nu om 10, 100 of 700 mensen gaat!

Naast de mogelijkheid van een gezellige feestavond met Live DJ of bandje bieden we ook complete arrangementen om uw team verder tot elkaar te laten komen. Enkele van de activiteiten die we bieden zijn “expeditie Robinson” – Diverse games uit dit populaire programma. Strijd met uw collega’s op diverse onderdelen. Hilariteit ten top! Ook een beachvolleybal toernooi, Pub Quiz of zelfs een Djembé Workshop op Afrikaanse ritmes behoort to de mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes op het strand van Kijkduin!

Strandpaviljoen De Kust Kijkduin is de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje op het Kijkduinse strand. Goed bereikbaar met het OV en gratis parkeren in heel Kijkduin. ook voor de wat oudere en mindervalide collega’s zijn wij goed bereikbaar. En wij houden uiteraard rekening met ale diëet wensen.

Masters of BBQ

de beste BBQ van KijkduinLiever iets formeler?

Kan natuurlijk ook! Onze locatie kan ook prima worden gebruikt om uw klanten te informeren over uw nieuw te introduceren diensten of producten. Of onze locatie kan gebruikt worden als inspirerende omgeving om een lezing of bedrijfscursus te organiseren. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje of misschien wel een lunch voor alle genodigden. Neem gerust contact op met ons zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Strandpaviljoen de Kust is de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje op het Kijkduinse strand. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren in heel Kijkduin. Ook voor de oudere en minder valide collega’s zijn wij goed bereikbaar.

Meer weten? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.