Feesten en partijen Kijkduin

Iets te vieren?

bij De Kust natuurlijk!

Feestje geven in Den Haag op het strand van Kijkduin?

Wat is er nou leuker dan je BBQ, verjaardag, jubileum, dansfeest, bedrijfsuitje of zomaar een borrel voor je vrienden en familie op het strand te geven? Zeker bij de Kust Kijkduin zal het een dag om nooit te vergeten zijn. Van gewoon een gezellige borrel tot een volledig verzorgde dag. Wij staan bekend om onze uitstekende keuken met onze BBQ specialisten voorop.

Wij vinden het belangrijk dat het feest wat u in gedachten heeft geheel volgens uw ideeën uitgevoerd wordt. Daarom nemen we graag van te voren uitgebreid de tijd om uw eisen en wensen te bespreken. Dan kunnen we gelijk met u bespreken welke arrangementen die wij aanbieden bij u passen.

Lekker braaien aan zee

Genieten van onze diverse BBQ arrangementen met heerlijk verse dagverse vis, vlees van onze topslager of vegatarisch ook geen problem. Al vanaf 10 personen mogelijk !
Ook houden wij rekening met alle diet wensen van onze gasten.
Hallal ? geen problem. Gluten vrij ? geen probleem.

Gezellig met je collega’s komen BBQ en lekker drankjes doen in een ongedwongen sfeer heerlijk op ons zoning terras.

De lekkerste BBQ's van het strand!

de_kust_kijduin_gallery_feesten10

De Kust

Masters of BBQVaak geïmiteerd , nooit geëvenaard ! Wij zijn de BBQ MASTERS van Kijkduin , met onze Super Smoker en Green Eggs.

Voetjes van de vloer

Geen feest is compleet met een lekkere set muziek. Of dat nou gespeeld wordt door een live band, of dat er een dijk van een DJ staat maakt ons niets uit! Wij regelen eventueel de DJ en muziek voor u. Vooraf hebben we dan uiteraard contact over uw muziekkeuze. Alles is mogelijk!

Wij hebben een afgesloten ruimte voor uw privéfeest met DJ. De ruimte beschikt over een eigen bar en toilet en is beschikbaar vanaf 50 personen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Strandpaviljoen de Kust is de ideale locatie voor uw feestje op het Kijkduinse strand. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren in heel Kijkduin. Ook voor ouderen en mindervaliden zijn wij goed bereikbaar.

Stel je vraag over feesten en partijen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.