Trouwen Kijkduin

Trouwen aan Zee

Trouwen doe je niet al te vaak in je leven. En als je dan het huwelijksbootje instapt, dan wil je natuurlijk dat het een onvergetelijke dag wordt op een prachtige locatie. Denk eens aan het strand van Kijkduin als trouwlocatie. Een heerlijke plek om de mooiste dag van je leven te vieren. Op deze prachtige locatie aan het Noordzeestrand bieden we je de unieke en gezellige ruimte van strandpaviljoen De Kust Kijkduin.

Wij hebben plek voor 2 tot 1000 personen. Ruim voldoende voor de gemiddelde bruiloft. Helaas is het niet altijd mooi weer in Nederland en willen we natuurlijk niet dat de mooiste dag van uw leven letterlijk in het water valt. Daar hebben we wat op gevonden. Ons paviljoen is eventueel geheel te overdekken, zodat ook bij slecht weer uw feest gewoon door kan gaan.

Perfect Day

at the BeachZeg JA op het strand van Kijkduin

Wat is er nou romantischer dan elkaar het “JA”-woord geven op het strand? Misschien wel de plek waar de vonk oversloeg. Op een mooie dag met de voetjes in het zand misschien? Bij wat minder weer gewoon lekker warm in ons geheel overdekte paviljoen met eigen bar en toilet.

Alles naar jullie wensen!

Wij bespreken alle mogelijkheden graag met jullie. We snappen dat ieder bruidspaar zijn eigen wensen heeft en lopen die het liefst een keer door in een persoonlijk gesprek met jullie. Maak gelijk een afspraak met onderstaand formulier.

Stel je vraag over onze trouwlocatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Kust Kijkduin, een unieke trouwlocatie

De Kust is sinds 2011 een officiële trouwlocatie en wij bieden u de mogelijkheid om te trouwen op het strand met de voetjes in het zand. Vele gelukkige bruidsparen gingen jullie al voor. Wij kunnen het trouwen regelen van de plechtigheid, receptie, diner tot aan de feestavond. Kosten zaalhuur voor de huwelijksvoltrekking zijn €500,-.

Voor de ambtelijke kosten, ondertrouw en dergelijke info verwijzen wij u naar de website van gemeente Den Haag

Aangezien wij geen invloed hebben op de weergoden, beschikken wij over voldoende ruimte om al uw gasten ook op een niet zonnige dag te ontvangen. Maar wij gaan natuurlijk uit van de mooiste dag van het jaar… Aan het eind van alle festiviteiten kunt u voor de huwelijksnacht gebruik maken van de bruidsuite in het nabij gelegen Atlantic hotel. Deze suite kunnen wij u aanbieden voor een zeer scherpe prijs (ook voor uw gasten).